Mogelijkheden

01Electric is een allround installatiebedrijf waarbij de focus vooral ligt op elektrotechnische zaken, inclusief robotica en mechatronica. Tevens kunt u ook met hydrauliek en pneumatiek goed geholpen worden.

Voor zowel eenvoudigere elektrische installaties of volledige industriële installaties staat 01Electric voor u klaar. Van een kleine klus tot grote projecten, kunt u rekenen op de gedegen kennis en kwaliteit van 01Electric.

Door veelzijdige technische kennis is er voor elke uitdaging een passende oplossing. Wanneer het gaat om installatie techniek of onderhoud van: elektrische systemen, besturingstechniek, robotica, mechatronica, commissioning, procestechniek, hydrauliek & pneumatiek is er gedegen vakkennis in huis.

Voor aanvang van ieder project luisteren we aandachtig naar de wensen en/of problemen van de klant. Ik zie het als een uitdaging om hiervoor een passende duurzame en kwalitatieve hoogstaande oplossing aan te bieden, passende bij het budget van de klant. Waar structurele verbeteringen mogelijk zijn zullen deze ook zeker aandragen worden. Elke klant tot maximale tevredenheid bedienen is waar ik voor sta.

Bij (ver)storingen zult u niet in de kou (of warmte) blijven staan en wordt er pas gestopt als alles tot de volle tevredenheid opgelost is. Dit geldt zeker voor productielijnen, waar tijd een cruciale factor is. Dit is een verantwoording die zorgvuldig oppakt wordt. Maar ook voor service en onderhoud bent u bij 01Electric op het goede adres.

Voor (ver)storingen zijn er diverse apparatuur en methodieken in huis om u zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

We zijn er ook voor de overgang van de elektrificatie fase waar we nu aan het begin van staan. Steeds meer elektrische voertuigen veroveren de wegen. De voertuigen vragen ook allemaal stuk voor stuk een oplaad oplossing aan huis, kantoor of werkplek. Hierbij kunnen we u bedienen met verschillende laadpalen of laadzuilen. Iedere laadpaal met zijn eigen unieke voor- en/of nadelen.

Wat er dan meestal ook bij komt kijken, is de verhoogde energiebehoefte. Daar kunnen we u bedienen met verschillende zonnepanelen installaties.

Alle zonnepanelen worden door ons met een uniek systeem gemonteerd op uw vlak of schuine dak. Bij ons systeem worden de panelen tegen elkaar aangeklemd met speciale profielen. Zo ontstaat er een mooi strak en vlak geheel. Dit ziet er esthetisch een stuk mooier uit dan de ‘standaard’ systemen waarbij de klemmetjes tussen de panelen zichtbaar zijn.

We zijn al 01Electric door InstallQ geaccrediteerd, wat inhoud dat we een erkende installateur zijn. We hebben dan ook het zogenaamde zegelrecht. Dit houdt in dat we, na verwijdering van uw hoofdzekeringen de installatie veilig en verantwoord kunnen aanpassen indien benodigd. Hierbij hangt er natuurlijk ook aan vast dat we aan de eisen van InstallQ moeten voldoen om erkende installateur te blijven. en u de garantie te kunnen bieden dat we vakbekwaam en doelbewust bezig zijn.