Mogelijkheden

01Electric is een allround installatiebedrijf waarbij de focus vooral ligt op elektrotechnische zaken, inclusief robotica en mechatronica. Tevens kunt u ook met hydrauliek en pneumatiek goed geholpen worden.

Voor zowel eenvoudigere elektrische installaties of volledige industriële installaties staat 01Electric voor u klaar. Van een kleine klus tot grote projecten, kunt u rekenen op de gedegen kennis en kwaliteit van 01Electric.

Door veelzijdige technische kennis is er voor elke uitdaging een passende oplossing. Wanneer het gaat om installatie techniek of onderhoud van: elektrische systemen, besturingstechniek, robotica, mechatronica, commissioning, procestechniek, hydrauliek & pneumatiek is er gedegen vakkennis in huis.

Voor aanvang van ieder project luisteren we aandachtig naar de wensen en/of problemen van de klant. Ik zie het als een uitdaging om hiervoor een passende duurzame en kwalitatieve hoogstaande oplossing aan te bieden, passende bij het budget van de klant. Waar structurele verbeteringen mogelijk zijn zullen deze ook zeker aandragen worden. Elke klant tot maximale tevredenheid bedienen is waar ik voor sta.

Bij (ver)storingen zult u niet in de kou (of warmte) blijven staan en wordt er pas gestopt als alles tot de volle tevredenheid opgelost is. Dit geldt zeker voor productielijnen, waar tijd een cruciale factor is. Dit is een verantwoording die zorgvuldig oppakt wordt. Maar ook voor service en onderhoud bent u bij 01Electric op het goede adres.

Voor (ver)storingen zijn er diverse apparatuur en methodieken in huis om u zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.